Tunnustuspalkinnot 2018

Varsinaisten opiskeluapurahojen lisäksi päätti rahastonhallitus palkita hakemuksetta neljä (4) iisalmelaista henkilöä rahaston sääntöjen mahdollistamilla tunnustuspalkinnoilla pyyteettömästä uurastuksesta kulttuurin ja liikuntakulttuurin saroilla. Vuodesta 1989 lukien rahaston repertuaariin otetut tunnustuspalkinnot on nyt myönnetty jo 120 iisalmelaiselle pyyteettömälle ahertajalle.

Kulttuuri:

Eija Pennanen

Vuonna 1991 Ylä-Savon Kalevalaiset ry:n jäseneksi liittynyt Pennanen on toiminut yhdistyksen sihteerinä vuosina 1995 –1999, puheenjohtajana 2011 – 2016 ja uudelleen puheenjohtajana 2018 alkaen. Hän on tehnyt pitkäjänteistä työtä Kalevalaisten ja suomalaisen kulttuurin hyväksi sekä jaksaa olla aina mukana paikkakunnan tapahtumissa. Hän on myös uuttera yhteistyön rakentaja.

Sanna Svensk

Aloitti toimintansa teatterialan parissa vuonna 2006 pääroolissa Iisalmen Teatterin näytelmässä Lasinleikkaaja. Meni 2009 mukaan Nukketeatteri Kepposen toimintaa ja ollut sen jälkeen nukettamassa useissa näytelmissä ja pitänyt kursseja. Hän on toiminut myös KulttuuriSavo ry:n johtokunnassa vuodesta 2009 lukien ja on yhdistyksen varapuheenjohtaja. Svensk järjestää ”Veikkolan Joulu” -tapahtumaa Hernejärvellä. Sanna tekee myös savi- ja maalaustöitä ja on osallistunut useisiin näyttelyihin. Svensk on monipuolinen ilmaisija ja pitkäjänteinen tekijä.

Liikuntakulttuuri

Matti Kumpulainen

Matti on ollut mukana seuratoiminnassa vuosikymmenten ajan ja tehnytansiokasta työtä mm. kehittämällä yhteistyötä jaostojen ja muiden urheiluseurojen kanssa koko Ylä-Savon alueella. Hän on toiminut  yleisurheilun ja hiihdon SM-kilpailuissa mittavassa roolissa. Tulevana talvena Visan suunnistusjaostojärjestää Paloisvuorelle hiihtosuunnistuksen SM-kisat, jonka järjestelyissä Matti on yksi avainhenkilöistä. Hän on toiminut myös uusien suunnistusalueiden kartoittajana. Lisäksi Matti on tehnyt yhteistyötä kaupungin kanssa mm. koululaistenSporttaripäivien järjestelyissä sekä käynnistänyt viikkorastitoiminnan.

Juha Paananen

Juha Paananen on hyväntuulinen, ahkera, sosiaalinen ja muut huomioonottava, pyyteetön  seuratoimija. Hän on ollut PK-37 toiminnassa yli 10 vuotta aktiivisena vanhempana, talkoolaisena, huoltajana, bussikuskina ja joukkueenjohtajana sekä Klubi-36 toiminnassa samassa roolissa ja myös johtokunnan jäsenenä. Paananen on ollut mukana myös VaNuLi ry:n ns. ”Tuomirantaprojektissa”. Yhdistys vuokrasi Ylä- Savon seurakuntayhtymältä Tuomirannan leirituvan kymmeneksi vuodeksi. Päärakennus on kunnostettu ja alue on rakennettu pääsääntöisesti talkootyöllä esteettömäksi sekä rantaan on vuonna 2018 valmistunut uusi laituri.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *